Ukrasni jastuci

UKRASNE JASTUCI

Ukrasni jastuci su raznovrsni dodaci koji inspirišu kako individualnost tako i kreativnost. Bilo da želite da dodate notu umetničke sofisticiranosti, da kreirate jednostavan ili raskošan ambijent, ili pak da upotpunite prostor bojom i teksturama, svaki jastuk je prelep ukrasni element. Od klasičnih do modernih, od suptilnih do naglašenih, ovi elegantni ukrasni jastuci za krevet mogu za tren oka da unesu pozitivno raspoloženje i osveženjee u bilo koju sobu.

Često mali i kvadratni, ukrasni jastučići obogaćuju prednju stranu dekorisanog kreveta, dajući dozu boje ili šare koja se slaže s ostatkom posteljine. Ukrasni jastuci ponekad služe i kao i jastuci za sedenje, a mogu ili ne moraju da imaju elegantne naborane rubove ili trakice oko ivica. Ovaj jastuk će se retko savršeno podudarati s bilo kojim drugim predmetom posteljine, iako može biti manji identičan dodatak većem Euro jastuku. Umeesto toga, ukrasni jastuk je pravi dekorativni predmet, koji se usklađuje sa ostatkom posteljine i čini centar pažnje u dekoraciji. Predstavlja centralni komad u aranžmanu, kao i završni detalj koji upotpunjuje luksuz Vašeg kreveta. 

Mnogi ukrasni jastuci koji su dostupni u Frette-u su deo naših većih klasičnih ili sezonskih kolekcija i imaju tkanine i završne obrade koje se savršeno uklapaju s drugim posteljinama u tim kolekcijama. Međutim, ukrasni jastuk je dizajniran da se ističe, a ovi predivni komadi su dobrodošao dodatak bilo kojoj posteljini koja nudi komplementarnu boju. Izrađeni od elegantne svile, luksuzno mekanih pamuka, toplog čistog kašmira i drugih visokokvalitetnih sirovina, ovi jastuci su zapaženi bilo gde se postave. Jastuci koji služe samo za dekor su ipak dizajnirani da se ističu, i ovi prelepi komadi predstavljaju dobrodošao dodatak bilo kojoj posteljini koja je u boji koja odgovara jastuku. Izrađeni od elegantne svile, luksuzno mekanog pamuka, toplog čistog kašmira i drugih visokokvalitetnih sirovina, ovi jastuci su zapaženi gde god da se postave.

Korpa
Sign in

No account yet?

Shop
0 Lista želja
0 items Cart
My account