Peškiri

White - Navy
White/Grey
White/Khaki
White/White

HOTEL CLASSIC MALI PEŠKIR

30 
White - Navy
White/Grey
White/Khaki
White/White

HOTEL CLASSIC PEŠKIR ZA KUPANJE

140 
White - Navy
White/Grey
White/Khaki
White/White

HOTEL CLASSIC PEŠKIR ZA RUKE

90 
Chestnut/Black
Savage Beige/Grey Cliff

LINKS EMBROIDED PEŠKIR ZA RUKE

160 
Chestnut/Black
Lacquer/Camel
Savage Beige/Grey Cliff

LINKS EMBROIDERED PEŠKIR ZA KUPANJE

260 

PEŠKIRI

Napravljeni od plišanog i žakardnog frotira, naša luksuzna kolekcija kupatilskih peškira, peškira za ruke, peškira za kupanje i malih peškira dolazi u mnoštvu boja, dezena i tekstura. Elegantni detalji, poput satenskih rubova, duplih ivica, makrame i fini vez pružaju osećaj previnjenosti i sofisticiranosti. Svi naši luksuzni peškiri napravljeni su sa visokokvalitetnim umećem koji očekujete od Freta, uključujući i ekstra dugački rezani pamuk za toplinu i izdržljivost, i temeljan kroj za jačinu. 

Bilo da je vaš ukus savremen ili klasičan, jednostavan ili razrađen, Fretovi visokokvalitetni peškiri za kupanje će upotpuniti ambijent vašeg kupatila. Klasični beli peškiri za kupanje pogodni su za čist i bezvremenski osećaj, dok se tamnije boje poput mineralno plave ili grafita mogu koristiti za stvaranje sofisticiranog kontrasta na svetlijim zidovima. Neka vaše kupatilo bude moderno tako što ćete izabrati nekoliko različitih stilova i boja i menjati peškire svake sezone za novi izgled.

Čak i najkvalitetniji peškiri zahtevaju negovanje kako bi izgledali i osećali se kao novi. Proverite etiketu na svakom proizvodu za detaljna uputstva za održavanje. Većinu luksuznih peškira treba prati i sušiti sa srednjim podešavanjima. Koristite blagi tečni biorazgradivi deterdžent bez izbeljivača.

Shopping cart
Sign in

No account yet?

Shop
0 Wishlist
0 items Cart
My account